Live in de Huiskamer met optreden van trio Judith&Toine&Femke

JUDITH&TOINE&FEMKE en PianoVibes bij Live
JUDITH&TOINE&FEMKE en PianoVibes bij Live
Foto: JUDITH&TOINE&FEMKE

Heteren – Live in de Huiskamer gaat op zaterdagavond 18 september weer beginnen, áls de adviezen/regels het toelaten. Mariette en Jasper Bal nodigen ons uit. Bij mooi weer in de tuin en als het minder is in de huiskamer.

Judith&Toine&Femke, de akoestische band met eigen geschreven nummers en covers, komt naar Heteren om live op te treden. Terug van weggeweest, want in 2018 waren ze ook al van de partij! Het wordt weer een mooie muzikale avond. Er wordt nog gezocht naar een tweede artiest(en).

Live in de Huiskamer

Er is beperkt plaats in een huiskamer, dus wie zich het eerste aanmeld kan op een plekje rekenen. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Na afloop wordt gevraagd om een vrijwillige bijdrage. Het uitgangspunt van Live in de Huiskamer is dat iedereen, met een grotere en een kleinere beurs, welkom is. De hoogte van de bijdrage bepaalt iedereen zelf. Heteren Sociaal wil graag iedere avond ongeveer quitte spelen zodat er altijd weer budget is voor een volgende keer.

Maak je zelf muziek? Of ken je iemand die dit doet? Help Heteren Sociaal om weer een volgende avond te kunnen organiseren en geeft het door. Daarbij staat niet het niveau centraal, maar de ontmoeting en een leuke avond hebben in Heteren.

Wil je 18 september aanwezig zijn bij het optreden, geef het dan door via [email protected]. In het antwoord dat je dan krijgt staat ook het adres waar de huiskamer wordt gehouden. Stuur ook een mailtje voor het doorgeven van de volgende artiest of als je jouw huiskamer beschikbaar wil stellen voor Live in de Huiskamer.

Bron: Heteren Sociaal

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen