Spellenmiddag Oranjevereniging Zetten-Hemmen bij sportvelden HPC

Foto: manseok Kim via Pixabay

Zetten – Oranjevereniging Zetten-Hemmen organiseert op zaterdag 28 augustus een spellenmiddag. Deze vindt plaats van 13.00 tot 17.00 uur op de sportvelden van het Hendrik Pierson College.

Alles zit in kannen en kruiken voor de spellenmiddag; de vergunning is rond, alle attracties zijn besteld en er komt een professionele schminker voor de kleintjes. Voor de oudere kinderen is het mogelijk een tijdelijke tatoeage te zetten. Lieve ouders, deze tattoos zijn echt tijdelijk. Smederij Cornelis Pronk uit Andelst ondersteunt bij het maken van je eigen sleutelhanger.

Geef je op!

Voor eten en drinken zorgt Oranjevereniging Zetten-Hemmen en alle ingrediënten om er succes van te maken zijn aanwezig. Hopelijk laat het zonnetje zich ook zien die dag, dan zal gegarandeerd een leuke middag worden. Geef je dus snel op per email naar [email protected].

Er zijn al enkele vrijwilligers die zich hebben aangemeld om te helpen, maar hulp is nog steeds van harte welkom. Al kan je maar een uurtje helpen, meld je aan.

In verband met de nog steeds geldende maatregelen rondom het Corona virus, zijn ze verplicht de 1,5 meter afstand tussen volwassenen te waarborgen. Dit kan alleen als iedereen samenwerkt. Kinderen die geen begeleiding nodig hebben, moeten zoveel mogelijk alleen komen. Op het sportveld zullen alleen kinderen toegelaten, tenzij je een vrijwilliger of toezichthouder bent. Ouders blijven op het snackplein. Het veldje voor de allerkleinste kinderen is gescheiden en daar mag 1 begeleider per kind mee.

♦♦♦

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen