Hervormde Gemeente houdt een gezellige rommelmarkt in Zetten

Foto: Overbetuwe Nieuws

Zetten – De Nederlands Hervormde Gemeente houdt op zaterdag 11 september een gezellige rommelmarkt. De markt is van 9.30 tot 13.30 uur op het kerkplein aan de Kerkstraat in Zetten.

De rommelmarkt bestaat uit een aantal kramen met bruikbare spullen, curiosa, een creatief kraam en een kraam met koffie/thee en taart. Daarnaast is er een springkussen voor de jongere kinderen aanwezig.

hervormde

Flinke voorraad spullen

Het plan van de Hervormde Gemeente was om afgelopen voorjaar een “verkoopdag” te organiseren maar dit kon vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Intussen heeft het verzamelen van spullen gewoon doorgang gevonden met als gevolg dat er een flinke voorraad is ontstaan. Hoogste tijd dus om deze te verkopen!

De opbrengst zal worden besteed aan kerken op Cuba: deze kerken verlenen hulp aan de allerarmsten van de bevolking en dit werk ondersteunt de Nederlandse Hervormde Gemeente van harte.

Op zaterdag 11 september a.s. is ook “open monumentendag”. Ook de kerk van de Nederlands Hervormde gemeente in Zetten is dan open. Hartelijk welkom op 11 september a.s.

♦♦♦

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen