Word donateur voor een levendig Hart van Heteren

Foto: Overbetuwe Nieuws

Heteren – Om het Hart van Heteren een levendig en kloppend dorpshart te laten worden en te laten blijven, is er meer nodig dan alleen stenen en winkels.

De bouw is inmiddels gestart en met de stenen en de winkels komt het helemaal goed, met de bijdragen van donateurs worden de ruimtes gevuld met evenementen. De evenementenpagina is nu natuurlijk nog leeg maar je kunt vast kijken wat zoal de ideeën zijn. Heb je zelf een leuk idee? Meld je dan!

levendigMet een bijdrage helpt de organisatie onder andere bestaande evenementen zich verder te ontwikkelen. Nieuwe evenementen om op te starten en uit te groeien tot een vaste waarde in het dorp. Je kunt helpen met een maandelijkse donatie van € 4,95 – € 7,95 of € 9,95 en daar krijg je ook wat voor terug.

Een levendig dorpshart

Levendigheid is van groot belang voor een gezond klimaat voor lokale voorzieningen, verenigingen en nieuwe initiatieven. Waar andere dorpen in Nederland steeds meer voorzieningen zien verdwijnen, zwemt deze organisatie tegen de stroom in en laten ze het aantal voorzieningen in Heteren juist groeien.

Dit kan echter alleen als inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en overheid samen optrekken.

Een levendig dorp is ook een gezellig en sociaal dorp. Een dorp waar we elkaar kennen en een helpende hand uitsteken wanneer een ander dit nodig heeft.

Naast een levendig en kloppend dorpshart krijg je als donateur van Hart van Heteren ook:

  • Voorrang bij activiteiten en evenementen waarbij beperkt publiek aanwezig kan zijn
  • Voordeel op activiteiten en evenementen waarbij een toegangsprijs wordt gevraagd
  • Het voorrecht om aanwezig te zijn op de jaarlijkse Avond van de Waardering
  • Een leuk cadeau als dank voor jouw hulp

Donateur worden? Klik dan hier.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen