Welkom in de Werkplaats van Sinterklaas in Randwijk

Foto: Overbetuwe Nieuws Petra Scheutjens

Randwijk – Het duurt niet zo heel lang meer voor de stoomboot weer aan legt in de Nederlandse haven. En natuurlijk komt Sinterklaas Randwijk weer bezoeken, om te werken in zijn geheime werkkamer!

Gelukkig heeft hij veel hulp van Paniekpiet, Stalpiet, Pakjespiet, Snoeppiet, Postpiet, Stapelpiet, Knutselpiet Poetspiet, Fietspiet, Hoofdpiet en alle andere pietjes want die arme Sint moet altijd zoooooo veel doen in zo’n korte tijd! Hij zou dus best wat hulp en extra pietjes kunnen gebruiken! Maar om een echte Piet te worden, heb je een diploma nodig. Het enige echte PIETENDIPLOMA! Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen.

Haal jouw Pietendiploma

In de grote tent aan de Beatrixstraat in Randwijk, komen ieder jaar alle kinderen die Sinterklaas en zijn pieten nog leuk en spannend vinden bij elkaar om een kijkje te nemen achter de schermen van de Werkplaats van Sinterklaas en mag je allerlei pieten taken proberen uit te voeren. Met hulp van de volleerde pieten leer je over het dak te lopen, pakjes in de schoorsteen te gooien, de stoomboot te vullen, te knutselen, het paard te voeren en daarna zijn tanden te poetsen, pakjes te stapelen, enz enz.

Sinterklaas zit er in zijn geheime werkkamer, waarmee je lekker even kunt kletsen over kadootjes, over zijn oude ’type computer’ of misschien mag je wel even bellen met een oeroude telefoon naar de pakjeskamer!

Krijg jij ook al zin om je Pietendiploma te halen en een volleerde Piet te worden?

Meld je snel aan want VOL = VOL

Stuur zo snel mogelijk een berichtje met naam, leeftijd, telefoonnummer van een ouder en een voorkeurs tijd via mail naar [email protected] of app naar Corin op 06-23065302.

  • Wanneer: zaterdag 27 november
  • Welke tijden: * 10.30-12.00-13.30-15.00-16.30 uur.
  • Waar: Prinses Beatrixstraat 30 in Randwijk

*In verband met de huidige regels, verdelen ze dit jaar kleinere groepjes over 5 verschillende tijden, zodat de papa’s en mama’s ook naar binnen kunnen. En zal het programma dus wat korter duren dan normaal.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen