Een blijk van waardering voor mantelzorgers

Mantelzorger in de schijnwerpers
Mantelzorger in de schijnwerpers
Foto: Zichtbahr Fotografie

Als mantelzorger ben je dag in, dag uit bezig met de zorg voor of zorgen over een naaste. Vaak vanuit liefde en met alle toewijding. Want zorgen voor, dat doe je toch gewoon?

Het voelt vanzelfsprekend, maar Forte Welzijn vindt het van onschatbare waarde. Ben je bekend als mantelzorger bij de afdeling Mantelzorg Overbetuwe van Forte? Dan ontvang je rond de Dag van de Mantelzorg, woensdag 10 november, automatisch een blijk van waardering in je brievenbus.

Daarnaast geeft Angelique den Engelsen van natuurgeneeskundige praktijk Gezond Goed gratis Reiki behandeling voor mantelzorgers op deze bijzondere dag. Deze behandeling is voor mantelzorgers die al bekend zijn bij Forte. Mail voor deze behandeling naar: [email protected].

mantelzorgersHigh Tea

Op zaterdag 13 november organiseert Forte ook een High Tea. Samen met Renate Buitenhuis van Thee van Toen zetten ze jou in de schijnwerpers. Samen met andere mantelzorgers kun je genieten van al het lekkers wat Renate je voorschotelt. Even tijd voor jezelf! De High Tea is van 15.00 tot 17.00 uur in Basisschool Stap voor Stap in Elst.

Wil je graag komen? Meld je dan voor maandag 8 november aan bij Saskia Henze via [email protected], of bel met 06-46 37 50 70.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen