Een kijkje in de sociale keuken van Forte Welzijn met Proeverij

Foto: Anemone123 via Pixabay

Inwoners uit gemeente Overbetuwe en Berg en Dal krijgen van 15 tot en met 19 november een kijkje in de keuken van Forte Welzijn. Deze week kun je namelijk de verschillende smaken van het sociaal werk komen proeven, oftewel zien en beleven wat Forte doet.

Zo kun je mee lunchen of meedoen met een sport- en spelactiviteit van sportbus Overbetuwe. Ook kun je een kijkje nemen bij de jongereninloop of bij een van de activiteiten bij Op de Heuvel in Groesbeek. Bekijk de hele menukaart op Forte Welzijn.

Presentatie

Er staan deze proeverij ook twee presentaties op het programma. Donderdag18 november in De Wieken in Elst. Donderdag 2 december, dus na de week van de proeverij, is deze in de raadszaal van Gemeente Berg en Dal. Deze avonden wordt ingegaan over de nut van het sociaal werk. Forte richt zich namelijk op het voorkomen van, oftewel preventie. Door in te zetten op preventie is er vaak geen duurdere zorg nodig. Hoe dit precies werkt hoor je tijdens de twee avonden.

Aanmelden

Wil je graag komen proeven? Geef je keuze dan voor maandag 8 november door via [email protected]. Wees snel want sommige gerechten zijn beperkt voorradig.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen