De vaccinatiebus staat iedere vrijdag in Elst

Foto: Overbetuwe Nieuws

Elst – De vaccinatiebus van de GGD Gelderland-Midden staat iedere vrijdag in de Dorpsstraat. Bij de vaccinatiebus kun je zonder afspraak langsgaan voor een vaccinatie met Janssen (1 prik voor mensen van 18 jaar en ouder) of Pfizer (vanaf 12 jaar – de afspraak voor de tweede prik wordt meteen gemaakt).

Vergeet bij de vaccinatiebus niet jouw identiteitsbewijs en mondkapje mee te nemen. Kom op tijd. Omdat het druk kan zijn bij de vaccinatiebus is, kun je het beste tussen 10.00 en 15.00 uur langskomen. Na 17.00 uur hangt het van de drukte af of je nog aan de beurt komt. Vergeet niet jouw ID-bewijs en mondkapje mee te nemen.

Kies Janssen of Pfizer

In de bus kun je kiezen tussen de vaccins Janssen en Pfizer. Janssen is vanaf 18 jaar en je bent dan met 1 prik klaar. Het Pfizer-vaccin is vanaf 12 jaar. Voor volledige vaccinatie met Pfizer zijn 2 prikken nodig. In de bus maken ze bij de 1ste prik met Pfizer meteen een afspraak voor de 2e prik.

Waar en wanneer?

De vaccinatiebus komt iedere vrijdag tussen 9.00 en 17.30 uur naar Elst.

Meer informatie vind je op GGD Gelderland Midden. Je kunt ook bellen met GGD Gelderland-Midden op 0800 – 8446 000. Bij de vaccinatiebus is het ook mogelijk om het gele boekje te laten aftekenen en om hulp te krijgen bij het activeren van de QR-code in de CoronaCheck-app.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen