‘Het verlaten tuinhuis’ is de nieuwste roman van Klaske Bakker

Foto: Klaske Bakker privé

Klaske Bakker heeft zaterdag 27 november tijdens een feestelijke bijeenkomst in restaurant De Pannekoekebakker haar nieuwe roman ‘Het verlaten tuinhuis’ gepresenteerd. De schrijfkring van Forte Fit was aanwezig om het programma te verlevendigen met korte voordrachten en muziek.

‘In deze donkere winter heb je één geluk: je kunt ‘Het verlaten tuinhuis’ gaan lezen!’

Aldus Jitske Kingma van uitgeverij Elikser.

‘Het verlaten tuinhuis’

Waar gaat ‘Het verlaten tuinhuis’ over? Daniël en Fay hebben een paradijsje op een Grieks eiland. Jaren achtereen gaan ze er met veel plezier naar toe. Tot er iets vreselijks gebeurt met hun kleindochter, dat hun hele leven op zijn kop zet. Verteerd door schuldgevoel en van elkaar verwijderd door het zwijgen, proberen Daniël en Fay elk op hun eigen wijze met het gebeuren om te gaan. Daniël gaat regelmatig naar zijn oude vriend Louis, in een dorpje ver weg in de bergen. Maar op een dag doet Louis niet open. Er heeft zich een nieuwe tragedie voltrokken. Als Daniël in het verleden van Louis duikt, komt hij tot een verbijsterende ontdekking.

Klaske

Klaske Bakker woont in Elst. In 2016 is haar debuut, de verhalenbundel ‘Blauwe tongen’ verschenen. Haar eerste roman ‘Het familieweekend’ verscheen in 2019 en werd erg lovend ontvangen. In haar vrije tijd wandelt en fietst ze graag door de vrije natuur. Maar haar grote passie is lezen en schrijven. Bij het schrijven is Klaske met name geïnteresseerd in de innerlijke belevingswereld van mensen en hun relatie tot anderen.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen