Expositie van beelden en fotografie met thema ‘Het gewicht van de stilte’

Zetten – Galerie de Sleedoorn organiseert van 4 tot en met 27 februari 2022 een bijzondere expositie van beelden en fotografie met het thema ‘Het gewicht van de stilte’.

De beelden zijn van Jan Franssen en fotowerken van Joy Dekok. Jan Franssen maakt abstracte constructies van hout, staal of steen met een sterk ruimtelijke werking en Joy Dekok toont stille, tijdloze, abstracte fotowerken.

Gezamenlijk thema

Jan en Joy vonden een gezamenlijk thema in hun werk als kunstenaar. Wat hen bindt is het streven naar het niets. Het onzichtbare en onbenoembare. Het getal negen, dat de grens tussen het aardse en het hemelse weergeeft, is gebruikt bij de keuze voor de tentoon te stellen kunstwerken. In de voorbereiding van deze tentoonstelling hebben ze ruimtelijk en tweedimensionaal werk op elkaar afgestemd om een sterk en samenhangend geheel te maken van deze expositie. Het is niet belangrijk welk werk van wie is. Het gaat meer om de zeggingskracht van het geheel.

In de tentoonstelling zijn twee concepten te ontdekken. Het ene vraagt meer om een beschouwende blik, terwijl het andere aardse sporen van menselijk handelen laat zien op een abstract niveau. Kom genieten van deze prachtige expositie. Galerie de Sleedoorn is geopend op vrijdag- zaterdag- en zondagmiddag van 14.00-17.00 uur.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen