Wandelpaden voor vierwielers

Foto: Wolfgang Eckert via Pixabay

Zetten/Hemmen – Heb je een OverbetuweDoet cheque ontvangen? Misschien weet je nog niet wat je ermee wilt doen. Dan zou je het kunnen doneren aan Wandelpaden voor vierwielers.

vierwielersVierwielers probleem

Hemmen en Zetten beschikken over een prachtig wandelpadennetwerk, waar veel gebruik van wordt gemaakt. Probleem is dat de vele bruggetjes en hekken een onneembare horde vormen voor vierwielers: (elektrische) rolstoelen, scootmobiels, kinderwagens, rollators, en meer. De hekken zijn geplaatst om te voorkomen dat fietsers, ruiters en crossbrommers de wandelaars hinderen of de paden vernielen.

vierwielersOplossingen

Er bestaan oplossingen voor dit probleem. Er is ook al een hek weggehaald en een aantal op-en afritten zijn verbeterd, maar er moet nog veel gebeuren, zoals het plaatsen van twee speciaal aangepaste hekken, waar vierwielers wel doorheen kunnen, Voor één hek is al subsidie gevonden, voor een tweede zoeken de initiatiefnemers nog bekostiging. De projectgroep bestaat uit twee vierwielers en twee lopenden.

Doneer op OverbetuweDoet of doe jouw cheque in de brievenbus van Veldstraat 14 in Zetten. Kijk naar dit initiatief op OverbetuweDoet Wandelpaden voor vierwielers

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen