Molen De Vink; Fiets4daagse langs diverse molens

Gerard Wissing deed vorig jaar ook mee
Gerard Wissing deed vorig jaar ook mee
Foto: Overbetuwe Nieuws

Herveld – Molen De Vink viert dit jaar haar 300 jarig jubileum met diverse festiviteiten. En ze trappen af met een Fiets4daagse. Een gezellige fietstocht met diverse routes langs verschillende molens. Er hadden zich gisteravond al ruim 50 deelnemers aangemeld.

Kom ook fietsen langs molens in onze omgeving en vier daarna het 300 jarig jubileum mee op vrijdag 13 mei. Je kunt de komende drie dagen nog met de fietstocht meedoen! Je kunt je aanmelden via Molen De Vink dezelfde dag langs gaan om een route op te halen.

fiets4daagseUnieke fiets 4daagse langs molens en Dorpsfeest

Molen De Vink trapt hun festiviteiten af met de start van een nieuwe traditie: jaarlijks komt er een fiets4daagse in de week voorafgaand aan Nationale Molendag. Dit jaar is die prachtige 4-daagse fietstocht op 10, 11, 12 en 13 mei. Ze fietsen langs molens in onze omgeving. Iedere dag gaan ze een andere richting op. Zo gaan ze een dag naar het noorden en bezoeken ze de molens van Elden en Arnhem. Een andere keer zijn Renkum en Wageningen aan de beurt, of Nijmegen en Wychen. Ook de Betuwse molens worden niet overgeslagen, denk aan die in Valburg en Kesteren. Op vrijdagavond 13 mei is er een gratis gezellig dorpsfeest met live muziek en lekkere molenhapjes en drankjes op het terrein bij de molen aan de Stenenkamerstraat.

fiets4daagse
Ada, Nel, Paulien en Sofia

Deelnemers

Gerard Wissing fietst vandaag 10 mei ook mee. Hij woont in Andalhof en is een keer in de week in de sportschool te vinden. Sportief bezig blijven vindt Gerard belangrijk. Hij fietst de 30 kilometer route mee. De vriendinnen en schoonzus Sofia, Paulien, Nel en Ada doen vandaag ook mee met de fietsroute en ze hebben er nu al lol in!

Bike Totaal Dik Franken Tweewielers is ook aanwezig. Mocht een van de deelnemers onderweg een probleem met de fiets krijgen dan wordt diegene opgehaald en de fiets weer in orde gemaakt. Zo blijft iedereen mobiel!

fiets4daagse
Gerard Wissing

Meedoen

Je kunt kiezen uit de 30 Km of de 50 Km versie. Onderweg dienen enkele vragen beantwoord te worden. De antwoorden dienen als bewijs dat je er ook daadwerkelijk bent geweest. Als beloning ontvangen alle 4daagsedeelnemers een unieke medaille. Je kunt dagelijks in de middag tussen 14:00 en 18:00 uur vertrekken vanaf Molen de Vink. Als je de aanwijzingen volgt op de route beschrijving kom je vanzelf weer bij de Herveldse molen uit.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen