Kinderwandeltocht CNME; Het lente pad van Merel en Mees

Foto: CNME

Hemmen – Bij het CNME Hemmen hebben ze nieuwe inwoners: Merel en haar vriendje Mees. Samen met Merel en Mees gaat het CNME op zoek naar het voorjaar en ze leren de kinderen allerlei dingen over de natuur in het voorjaar.

Ze maken een wandeling en lopen met Merel en Mees  van de ene voorjaarsopdracht naar de andere. Het wordt vast een gezellige, leerzame middag in het bos van Hemmen. Merel en Mees vinden het leuk om jullie allemaal te verwelkomen!

Hoe gaat het in z’n werk?

De start van de wandeltocht is tussen 14.00 uur en 14.30 uur. Deelname per kind is 2,00. Graag contant betalen, er is geen pin aanwezig. Je meldt je tussen 13.30 en 14.30 uur  aan bij de inschrijftafel bij de Nonnenbrug in Hemmen.   Er zijn daar beperkt parkeerplaatsen maar er kan ook rondom de kerk geparkeerd worden of bij de kasteeltuin. Nog beter: kom zoveel mogelijk op de fiets.  En: Houdt afstand van anderen!

Je loopt  je eigen route, de kinderen die mee hebben gedaan aan het Kabouterpad weten al een beetje wat ze kunnen verwachten. Je gaat met papa, mama, oma, opa of een andere volwassene op zoek naar de verschillende opdrachten. Je moet wel goed speuren hoor, want misschien hebben Mees en Merel zich wel verstopt? Probeer alle opdrachten op te sporen.

Groetjes van Merel en Mees

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen