Kamerlid René Peters Jeugdzorg en Wmo bezoekt Overbetuwe

René Peters
René Peters
Foto: CDA

Herveld – Het bestuur van CDA-afdeling Overbetuwe organiseert op maandag 23 mei een ledenvergadering met kamerlid René Peters. Van 19.30 tot 20.00 uur worden de jaarstukken behandeld.

Om 20.00 uur is een korte pauze en om 20.15 uur zal, naast kennismaking met de nieuwe CDA-wethouders en het coalitieakkoord, Tweede Kamerlid René Peters een bijdrage leveren en met aanwezigen in debat gaan. Hij neemt graag uw ervaringen mee naar Den Haag.

Gemeentepolitiek

René Peters is woordvoerder op de volgende terreinen in de Tweede Kamer: Sociale Zaken en Werkgelegenheid (integratie, schulden- en armoedebeleid, participatiewet, WIA, Wajong, arbeidsmarktdiscriminatie), Volksgezondheid, Welzijn en Sport: Langdurige zorg, Jeugdzorg (jeugdreclassering, -bescherming). Bij uitstek dossiers waar ook de gemeentepolitiek veel mee te maken heeft.

Meer informatie

Vanaf 20.00 uur zijn ook niet leden van CDA-Overbetuwe van harte welkom in De Hoendrik in Herveld.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen