Historisch weekend Oude Trekkersclub Herveld

Oude tractoren en meer zijn te zien tijdens het evenement
Oude tractoren en meer zijn te zien tijdens het evenement
Foto: OTC de Ewijkse Brug

Herveld – Oude Trekkersclub ‘De Ewijkse Brug‘ organiseert op zaterdag 28 en zondag 29 mei voor de 14e keer het Historisch Weekend in Herveld. Op het terrein, gelegen aan de Kuilsestraat, kunnen de bezoekers genieten van een keur aan honderden zeer oude tractoren, stationaire motoren en landbouwmachines van grote historische waarde.

Te midden van boeren met hun werkende oldtimer tractoren en machines kunnen bezoekers zich verbazen over de kostbare, opgeknapte oldtimer trekkers in een defilé. Het thema van dit jaar is Fendt.

Een weekend voor het hele gezin

Het evenement is gevuld met een uitgebreide markt van (tweedehandse) onderdelen, miniaturen, boeken en nog veel meer. Ook is er een markt met allerlei producten uit de streek. Agrariërs die zich laten uitdagen tonen hun vaardigheden tijdens demonstraties. Bovendien worden er demonstraties gegeven van verschillende oude ambachten. Voor de kinderen zijn er volop activiteiten zoals een kinderboerderij, een traptrekkerbaan en een zandberg om in te spelen. Er is zelfs een knutselhoek waar kinderen van alles kunnen maken.

Mensen die minder goed ter been zijn kunnen gebruik maken van het ’treintje’ dat rondrijdt op het uitgestrekte terrein, waar iedereen gebruik van mag maken. Tevens wordt er aan de inwendige mens gedacht want er is een grote cateringstent en diverse tentjes waar hapjes en drankjes worden geserveerd. Er zal op geregelde tijden livemuziek aanwezig zijn. Kortom een keur aan allerlei onderwerpen voor het hele gezin. Doorlopende show van oude tractoren en stationaire motoren, kinderattracties, onderdelenmarkt en ruilbeurs, werktuigenshow, demonstraties, oude ambachten, streekmarkt en nog veel meer!

Meer informatie

Het Historisch weekend is op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en zondag van 9.00 tot 17.00 uur. Meer informatie vind je op Historisch Weekend Herveld 2022.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen