Pluktocht eetbare wilde planten in De Parkse Gaard

Kennis opdoen tijdens de pluktocht
Kennis opdoen tijdens de pluktocht
Foto: De Parkse Gaard

Elst – Plukken van wat de natuur aan lekkers te bieden heeft. Herboriste Paula van Lingen begeleidt een pluktocht door het jong voedselbos De Parkse Gaard waar de kruidlaag welig tiert.

In de kruidlaag groeien eetbare soorten als weegbree, kleefkruid, hondsdraf, paardenbloem  brandnetel en veel meer.. Ze legt uit welke planten eetbaar zijn en hoe ze te gebruiken. Ter afronding verwerken van zelf geplukte kruiden tot iets eetbaars.

Meer informatie

De pluktocht is op zondag 26 juni in het voedselbos De Parkse Gaard. Het duurt van 14.00 tot 15.30 uur. Het aantal deelnemers is beperkt dus geef je gauw op via [email protected]. Je betaalt de kosten van € 5,- per persoon contact ter plekke.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen