Taalcafé van start in Bibliotheek Herveld-Andelst

Foto: Marcel Krijgsman

Herveld/Andelst – De Bibliotheek Gelderland Zuid start op donderdag 9 juni om 10.00 uur met een Taalcafé in Bibliotheek Herveld/Andelst. Deze vindt plaats in zalencentrum De Hoendrik.

Vierde Taalcafé

Er zijn al Taalcafé’s in de bibliotheken in Elst, Heteren en Zetten en daar komt nu een vierde in Overbetuwe bij. Een Taalcafé is de plek om gezellig samen met andere mensen, onder begeleiding van vrijwilligers, te oefenen in het spreken van de Nederlandse taal. Je hoeft je niet aan te melden en kunt gewoon binnen lopen.

Ook is de bibliotheek nog op zoek naar extra vrijwilligers die een paar keer per maand op donderdag van 10.00 tot 11.00 uur mee willen helpen bij dit Taalcafé. Lijkt je dit leuk, of wil je meer informatie mail naar [email protected] of kijk op Taalvaardig Taalcafe.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen