BoekStartdag voor de allerjongsten in bibliotheek Elst

Foto: Pixabay/obgz

Elst – Het BoekStartdag gaat van start op zaterdag 11 juni in de bibliotheek. De allerjongste bezoekers (0-2 jaar) en hun (groot)ouders krijgen die dag een extra hartelijk welkom.

Samen viert de bibliotheek het belang van voorlezen aan jonge kinderen. Bibliotheek Elst doet daar ook aan mee! Doe samen met je kindje mee aan een leuke activiteit en ontdek hoe fijn het is om samen met boeken en taal bezig te zijn.

Voorlezen voor de allerjongsten

Van 11.00 tot 12.00 uur zijn de allerjongste bezoekers (0 – 2 jaar) met hun (groot)ouders van harte welkom. Het thema is zwart-wit. Ze gaan dan voorlezen uit het zwart-witte boekje Hey baby kijk en andere zwart-witte boekjes. Daarna kan er geknutseld en gekleurd worden, ook weer in het thema “zwart – wit”. Broertjes en zusjes mogen natuurlijk mee komen en helpen bij het knutselen of boeken ontdekken.

BoekStartdag

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen