Gezellige RommelPlusMarkt in Driel voor het goede doel

Foto: Tom van der Borg

Driel – De jaarlijkse RommelPlusMarkt vindt ook dit najaar weer plaats. Zowel op het kerkplein, als in de kerk en in Ons Gebouw. Het wordt gehouden op zaterdag 24 september van 10.00 tot 14.00 uur. Pinnen is helaas nog niet mogelijk dus breng genoeg (klein)geld mee.

Voor het goede doel

Zó gezellig, zovéél leuke spullen, meestal mooi weer en alles voor het goede doel. En dat klopt. Ook dit jaar weer wordt er hard gewerkt om de komende markt weer beter en nog gezelliger te laten zijn dan die van vorig jaar. Een grote variëteit, goed gesorteerd zoals boeken, huishoudelijke spullen, kinderspeelgoed, noem maar op. Maar ook huisnijverheidsspullen, een hapje en drankje, kortom voor ieder wat wils. Kom je ook naar het Kerkplein, Kerkstraat 8 of Aussemsstraat 3?

Heb je spulletjes over die je niet meer gebruikt en weg wilt doen, maar eigenlijk liever nog een tweede leven gunt? Denk ook dan aan de RommelPlusMarkt. Neem dan contact op met Dick Huiskamp 06-49834960.Helaas kunnen zij geen oude en versleten tv’s, radio’s en computers, witgoed en (grote) meubelengebruiken. Die moeten echt weggebracht worden naar de milieustraat.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen