High tea voor nieuwe inwoners Overbetuwe in ’t Knooppunt

Foto: Jelleke Vanooteghem

Valburg – Stichting Buurtverbinders Overbetuwe nodigt nieuwe inwoners uit voor een High tea. Het is lekker, gezellig en zo ontmoet je nieuwe inwoners en je leert jouw dorp en de Overbetuwe beter kennen.

Ben je in 2021 of 2022 nieuw in de Overbetuwe komen wonen of binnen de gemeente verhuisd naar een nieuw dorp? Kom dan naar de High Tea op zaterdag 8 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in het multifunctioneel centrum ‘t Knooppunt, Molenhoekplein in Valburg .

De High Tea wordt je gratis aangeboden door Stichting Buurtverbinders Overbetuwe van ‘Onsoverbetuwe.nl’ Zij vinden het leuk je te ontmoeten. Wel van tevoren aanmelden. Heb je dieetwensen, geef deze dan door voor 1 oktober. Met hoeveel personen kom je? Kan je iemand meenemen naar de locatie of heb je een lift nodig? Stuur een mailtje naar [email protected]

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen