Open middag bij biologische tuinderij De Stroom in Hemmen

Foto: Petra Scheutjens

Randwijk – Biologische Tuinderij De Stroom houdt op vrijdag 30 september een open middag op de boerderij en op het land. Van 13.30 tot 17.00 uur mag je langskomen voor een kopje koffie/thee. Je kunt deelnemen aan een rondleiding langs de groenten waarvan er nog genoeg op het land staan.

tuinderijEr is een bloemenactiviteit op het land, kinderen mogen zelf groentes oogsten en kunnen een boerendiploma halen. Er zijn verschillende producenten op de boerderij met kaas, vers appelsap en honing. Boerderijwinkel de Groentestek is open en er zullen volop najaarsgroenten zijn, zoals verschillende soorten pompoenen. Vergeet niet om laarzen of stevige schoenen aan te trekken, het is alweer aardig nat op het land.

Adres: Hemmensestraat 17, Randwijk. De rondleidingen vertrekken lopend vanaf de boerderij.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen