Deel Cora Baltussenallee komend weekend dicht voor werkzaamheden

Foto: PDP, pixabay

Heteren/Arnhem – De provincie Gelderland voert groot onderhoud uit aan de N837. Het weggedeelte van de Cora Baltussenallee krijgt een nieuwe deklaag tussen rotonde aan de Verlengde Rijnstraat en de kruising met de Grote Molenstraat in Elst.

Van vrijdag 14 tot en met 17 oktober is de weg deels afgesloten.

Rotonde en kruising deels bereikbaar

De werkzaamheden worden uitgevoerd van vrijdag 14 oktober, 21.00 uur tot maandagochtend 17 oktober, 06.00 uur.

  • Rotonde bij Verlengde Rijnstraat
    De rotonde Verlengde Rijnstraat blijft toegankelijk voor verkeer vanuit de A50 richting Driel en de zijwegen Elster Grindweg en de Langstraat.
  • Kruising Grote Molentraat/N837
    De kruising Grote Molenstraat komende vanuit Arnhem Zuid blijft toegankelijk voor verkeer richting Driel en Elst.

Afsluiting van een deel van N837

De afsluiting vindt plaats tussen de rotonde Verlengde Rijnstraat en de kruising Grote Molenstraat. Doorgaand verkeer is niet mogelijk tussen dit weggedeelte.

Tijdens de werkzaamheden sluiten ze de weg af. De aannemer asfalteert de volledige breedte van de rijbaan in één keer. Hiermee worden de werkzaamheden in een korte, aaneengesloten periode uitgevoerd. Het voordeel is dat men geen verkeershinder over een langere periode veroorzakt. Met de inzet van omleidingen blijft de regio goed bereikbaar.

Omleiding doorgaand verkeer

Doorgaand verkeer moet rekening houden met een omleidingsroute. De omleidingen worden met borden aangegeven. Aanliggende woningen en bedrijven blijven bereikbaar. De omleidingsroutes zijn besproken en afgestemd met gemeente Arnhem en Overbetuwe.

Omleiding door Driel

Tijdens de afsluiting wordt het gemotoriseerd verkeer omgeleid door Driel. De omleidingen zijn afgestemd met gemeenten Overbetuwe en Arnhem.

Verkeer vanaf de A50 richting Arnhem-Zuid volgt de omleiding bij de eerste rotonde via de Verlengde Rijnstraat, Broeksingel, Dorpstraat, Honingveldsestraat en de Grote Molenstraat. Verkeer vanuit Arnhem Zuid volgt de omleiding via de Grote Molenstraat, Honingveldsestraat, Dorpstraat, Broeksingel en de Verlengde Rijnstraat.

Omleiding via de snelweg A50

  • Ze leiden verkeer op de A50 vanuit het zuiden om via de A50 en de A12.
  • Ze leiden verkeer op de A50 vanuit het noorden om via de A50, de A15 en de A325.

Baltussenallee

Bron: Provincie Gelderland

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen