Reis onbeperkt in de daluren met Dal Vrij Oost

Foto: Ervaar het OV

Reis jij vaak buiten de spits met de bus of regionale trein? Dan is het Dal Vrij Oost abonnement een goede optie!

Zo ook voor David (39 jaar) die flexibele werktijden heeft: ‘Voor mij is dit abonnement echt een uitkomst, omdat ik mijn werkdagen vrij kan inrichten. De ene dag begin ik thuis en stap ik na 9.00 uur in de trein. Op andere dagen start ik vroeg op en check ik voor 6.30 uur in. Helemaal ideaal dat ik er in het weekend ook onbeperkt mee kan reizen.’

Onbeperkt reizen in de daluren

Met het Dal Vrij Oost abonnement reis je in de daluren onbeperkt met de bus en regionale trein. Dat is van maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 uur en in het weekend de hele dag. Het abonnement geldt ook als je vóór 6.30 uur incheckt. Het abonnement is geldig in de bussen en regionale treinen (niet NS) in Gelderland, Overijssel en Flevoland (behalve Almere en Lelystad).

Nu met 30% korting

Het Dal Vrij Oost jaarabonnement bestel je t/m 18 december met maar liefst 30% korting via Ervaar het OV Dal Vrij Oost. Voor het busabonnement betaal je nu € 385,- (normaal € 550,-) en voor de bus & trein € 581,- (normaal € 850,-). Twijfel je of het Dal Vrij Oost abonnement voor jou het meest geschikt is? Doe dan de productchecker .

Over Ervaar het OV

Ervaar het OV is een samenwerking tussen de provincies Flevoland, Gelderland, Overijssel en de regionale vervoerders.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen