Zonnebloem Heteren geniet van de reis en de zandsculpturen in Garderen

Foto: Zonnebloem Heteren

Zonnebloem Heteren ging vorige week naar Garderen om de zandsculpturen te bezoeken. Daar waren ze een aantal jaren geleden ook al eens geweest en dat smaakte toen naar meer.

Het is dan ook indrukwekkend om te zien wat daar allemaal uit zand wordt gemaakt.

Allemaal van zand

Nu was het “Onze Vaderlandsche Geschiedenis” die werd uitgebeeld. Zo kom je oog in oog te staan met Willem van Oranje, Erasmus en de boekenkist waarin Hugo de Groot uit slot Loevestein weet te ontsnappen. En nog veel meer natuurlijk. En dat allemaal van zand. Een leger aan professionele beeldhouwers is hier heel erg druk mee geweest en het resultaat is dan ook zeer de moeite waard. Iedereen genoot met volle teugen.

Nu is het best een ritje van Heteren naar Garderen. Werd er na terugkomst natuurlijk over de Zandsculpturen gesproken, niet minder waren de gasten onder de indruk van de prachtige route van Heteren naar Garderen en terug. Altijd al mooi natuurlijk door de bossen van de Veluwe, maar nu werden ze getrakteerd op een tocht met de meest fantastische herfstkleuren. Sommige bomen nog groen, maar andere al helemaal geel en rood en alles wat er tussen zit. Wat een geweldig palet aan kleuren.

Als dan ook de zon zich regelmatig laat zien is het enthousiasme heel begrijpelijk. Zo was het dus een heel geslaagde uitje met eigenlijk twee attracties voor de prijs van één.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen