Kletsochtend voor ouders in De Loohof Zetten

Foto: RachelScottYoga, Pixabay

Woon je in Zetten en lijkt het jou gezellig om af en toe met andere ouders te kletsen? Ben je benieuwd hoe anderen hun kind opvoeden?

Kom dan samen met je kind (0-3 jaar) naar de Kletsochtend in Ontmoetingscentrum De Loohof aan de Stationsstraat 1 in Zetten.

Koffie en thee

Aanmelden is niet nodig, maar wel handig. Voor de koffie/thee betaal je – als je kan – een vrijwillige bijdrage. De kletsochtenden zijn op woensdag van 9:00 – 11:00 uur op 16 november, 21 december, 18 januari en 15 februari.

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Dorette van Lieshout, coördinator Forte Thuis van Forte Welzijn [email protected], 06-82 64 85 21.

Forte Welzijn

Forte Welzijn is een onafhankelijke instelling voor lokaal welzijnswerk. Wij ondersteunen en stimuleren mensen in hun persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling, zowel individueel als groepsgewijs. We doen dit vanuit sociale bewogenheid en bevorderen dat mensen zelf hun keuzes kunnen maken. De werkwijze van Forte kenmerkt zich door professioneel en integer handelen. Forte werkt samen met andere organisaties die zich eveneens inzetten voor het welzijn van mensen.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen