Troef en de verdwenen verlanglijstjes; Sint op bezoek in Theater De KiK

Foto: Troef/Theater De KiK

Elst – Sinterklaas is op zondagmiddag 27 november de hele middag in Theater De KiK. Troef is ook in de theaterzaal en zij gaan samen met de kinderen op onderzoek uit tijdens de meezingvoorstelling ‘Troef en de verdwenen verlanglijstjes’.

Er is dit jaar namelijk iets vreemds aan de hand: alle verlanglijstjes van de bewoners van de liedjes flat zijn verdwenen! Om het mysterie op te lossen wordt er bij de grote flat aangebeld. Achter elke deur bevindt zich een bewoner met  een eigen verhaal. Met de hulp van Sinterklaas komt het publiek er langzaam maar zeker achter wat er nu eigenlijk aan de hand is.

Zing maar mee!

Tijdens de voorstelling zijn eigen liedjes te horen maar vooral ook veel bekende Sinterklaasliedjes, zodat iedereen mee kan zingen. De muziek wordt gemaakt op contrabas, gitaar, ukelele, mondharmonica en saxofoon. Sinterklaas en zijn Pieten zijn er ook bij en brengen voor alle kinderen een leuke verrassing mee!

Er zijn voorstellingen om 10.30, 12.30 en 14.00 uur. Kaarten zijn uitsluitend te koop bij Albert Heijn Driessen Elst en Schuytgraaf. Als je bij Albert Heijn Elst of Schuytgraaf voor minimaal € 25,- boodschappen hebt gekocht, krijg je op vertoon van de kassabon 50% korting op een kaartje (dat kost dan €7,50).

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen