Sinterklaas bezorgt pallets vol Look-O-Look snoepjes bij Voedselbank

Sympathieke actie van Look-o-Look
Sympathieke actie van Look-o-Look
Foto: Raphael Drenth

Andelst / Nijmegen – Sinterklaas overhandigde op zaterdag 19 november twee pallets vol met Look-O-Look snoepjes aan de Voedselbank Nijmegen – Overbetuwe. Deze sympathieke actie van het bedrijf Look-O-Look International uit Andelst zorgt ervoor dat de vrijwilligers de snoepjes kunnen uitdelen aan hun klanten voor het Sinterklaasfeest.

Rond 15.30 uur kwamen Sinterklaas en Piet met de verrassing aan bij de Voedselbank aan de Winkelsteegseweg in Nijmegen. Zodra Sinterklaas de pallets uit de vrachtwagen had geladen en overhandigd, brachten de vrijwilligers van Voedselbank met hulp van Sint en Piet de hoeveelheid snoepjes naar binnen. Natuurlijk  was er daarna nog tijd voor foto’s en pepernoten voor de vrijwilligers.

Duurzame en schonere LNG-vrachtwagen

Sinterklaas arriveerde voor deze gelegenheid in een kersverse en duurzame (bio-)LNG vrachtwagen. LNG (vloeibaar aardgas) is schoner, stiller en kostenefficiënter en daarmee een stuk duurzamer dan reguliere vrachtwagens. Verpakkingspartner Valuepack vervoert in de milieuvriendelijke vrachtwagen sinds kort de snoepjes van Look-O-Look in het hele land.

Mathilde Martens, Managing Director bij Look-O-Look:

“We zijn heel blij dat Sinterklaas met ons snoepgoed een bijdrage kon leveren aan het goede werk van de Voedselbank. Zeker in deze tijd, waarin het aantal klanten voor de Voedselbanken groeit en het geen gegeven is dat mensen het zich kunnen permitteren snoepjes in huis te halen.”

Over Look-O-Look

Look-O-Look is al sinds 1969 bekend als verrassend snoepmerk. Het internationale hoofdkantoor is gevestigd in het Andelst..

Cookieinstellingen