Doneer jouw Douwe Egberts waardepunten aan de Voedselbank

Waardepunten stapel op tafel
Waardepunten stapel op tafel
Foto: Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe

Zetten / Elst – Heb jij nog Douwe Egberts waardepunten liggen waar je niets mee doet? De Voedselbank is er blij mee! Want voor jouw waardepunten kan de Voedselbank pakken koffie krijgen voor haar klanten. En dat is een luxeproduct dat niet vaak in de pakketten voorkomt, maar wel enorm gewaardeerd wordt.

De hele maand december kun je je Douwe Egberts-spaarpunten op verschillende plaatsen inleveren. Veel of weinig, alles is welkom! Er staan dozen klaar bij de uitgiftepunten van de Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe, bij diverse kerken en bij zo’n dertig winkels in Nijmegen en Overbetuwe. In Elst en Zetten heb je twee uitgiftepunten:

  • Uitgiftepunt Elst, Gebouw Vivare, Verdistraat 27a. Openingstijd: vrijdag van 14.45 tot 15.45 uur.
  • Uitgiftepunt Zetten, Verenigingsgebouw de Hoeksteen, Damstraat 15. Openingstijd: vrijdag van 16.45 tot 17.45 uur.

Veel waardepunten, graag bundelen

De dozen staan de hele maand december klaar voor je punten. Heb je er veel, dan is het fijn als je ze gebundeld aanlevert. Bijvoorbeeld in bundeltjes van 500 punten, want voor dat aantal krijgen ze 1 pak koffie. Je kunt je spaarpunten ook het hele jaar in de brievenbus gooien bij de loods van de Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe, Winkelsteegseweg 144B, in Nijmegen. Dit is een actie waarbij de Voedselbank samenwerkt met Lions Nijmegen Brabantse Poort.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen