Hoog bezoek met een verrassing bij de Huiskamer Driel

Foto: Huiskamer Driel

Driel – Donderdag 1 december verraste Sinterklaas de vrijwilligers met een bezoek in de Huiskamer Driel. Hij had voor de gasten cadeautjes meegenomen; voor iedereen een mooie pot met strooigoed.

bezoekVoordat hij de potten uitdeelde had hij voor een aantal van de bezoekers een klein woordje voorbereid. Maar ook een van de aanwezige heren werd bij de Sint geroepen. Hij zorgt voor veel zaken achter de schermen zoals het bezorgen van de boodschappen zodat de vrijwilligers kunnen zorgen voor een lekkere kop koffie en een hapje en een sapje. Dank je wel Bennie!

Geslaagde ochtend

bezoekNa de toespraken van de goedheilig man kon iedereen kiezen uit een advokaatje met slagroom, een biertje of een sapje. kortom het was een geslaagde ochtend waarbij de bekende liedjes niet ontbraken.

Nog even ter herinnering; 22 december hebben ze een kerstlunch die mede mogelijk is gemaakt door de cheques van Overbetuwe Doet. Je kunt je nog opgeven. Dat kan als je een kopje koffie of thee komt drinken bij de wekelijkse gezellige ochtend , donderdags van 10 tot 12 in Danscentrum Wijgers, Sosabowskiplein 2 in Driel.

Ze vragen daarvoor wel nog een eigen bijdrage van €2,50, maar daarvoor krijg je een heerlijke uitgebreide lunch met een attentie. Tot slot danken ze nog Sinterklaas en Petra en Antoine  van danscentrum Wijgers.

 

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen