Fietsenmaker Henk even terug op zijn oude plek tijdens uitvaart

Foto: Myriams-Fotos via Pixabay

Elst – Ilya Uitvaartzorg mocht een bijzondere uitvaart verzorgen voor Henk Klink, de oude fietsenmaker die op de hoek van de Dorpsstraat en Grote Moelenstraat in Elst zat. Hij was een markante man die veel heeft betekend voor Elst.

Partnercontent

Henk was heel bekend in Elst. Hij was altijd bereid om je te helpen. Een ventieltje vervangen of een band verwisselen, het was geen moeite voor Henk. Hij deed het met veel liefde voor het vak vanuit zijn zaak in Elst.

Henk heeft, met zijn gezin, dan ook vele jaren boven de zaak gewoond. Zijn zoon Edwin is daar ook geboren. In 2015 stopte Henk met zijn werkzaamheden en ging met pensioen. In 2016 verhuisde hij naar een appartementje in Elst. Hier verbleef hij net zo lang totdat hij niet meer op zich zelf kon wonen. Vervolgens verhuisde Henk naar een verpleeghuis in Arnhem, waar hij op 8 oktober 2022 overleed.

Weer even terug

Voor de uitvaart van zijn vader had Edwin aangegeven dat hij heel graag wilde dat zijn vader weer even terug kon zijn naar zijn geliefde plekje. Zijn voormalige werkplaats in Elst. Ilya Uitvaartzorg heeft dit uiteraard mogelijk gemaakt.  Het uitvaartcentrum van Ilya is sinds 2015  aan de Grote Molenstraat gevestigd. Dichtbij de plek waar de fietsenmaker Henk zat. Henk was dus weer even “thuis”.

Voorafgaand aan de uitvaart zijn er veel familie en vrienden geweest om afscheid van Henk te nemen. Uiteraard met een hapje en drankje. Henk is vervolgens in besloten kring begraven bij zijn vrouw Annelies.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen