Dierenasiel Tiel: Help onze dieren de winter door!

Foto: Stichting Dierenlot

Net als bij iedereen zijn ook bij dierenasiel Tiel de energiekosten flink gestegen. Bovendien is alles duurder geworden: dierenvoeding, dierenartskosten, noem maar op.

Om deze kosten hopelijk te kunnen dekken, doet het dierenasiel mee aan de Christmas Challenge van Stichting Dierenlot. Elke donatie die zij tot 31 december via dit platform ontvangen wordt door hen verdubbeld! De actie loopt via Facebook en Instagram. Doneer via de QR code of via deze link Stichting Dierenlot. Elke euro wordt verdubbeld.

“Omdat jullie goed werk verrichten en zo lief en begaan zijn met de dieren.Elke euro is zo welkom bij jullie nu alles zo duur is geworden.”

laat een anonieme donateur weten.

Tuinwereld Tiel

Hiernaast doen zij nog iets extra’s: op zondag 11 december van 12.00 tot 16.00 uur staan hun vrijwilligers bij Tuinwereld Tiel. Zij bieden dan tegen een (kleine) donatie diverse activiteiten aan. Zo kun je op de foto met de kerstman, je laten schminken of een glittertattoo laten zetten.

Over dierenasiel Tiel

Stichting Dierenasiel Tiel is een non-profit organisatie dat als werkgebied de gemeenten Tiel, West-Betuwe, Buren en Neder-Betuwe heeft. De organisatie zet zich in voor het opvangen van zwerfdieren, herplaatsen van huisdieren en functioneert tegenwoordig ook als pension voor honden.

Zij bestaan voornamelijk uit vrijwilligers, donaties en financiële steun van particulieren. Zonder deze laatstgenoemde acties kunnen zij niet bestaan en wordt het opvangen van zwerfdieren en de herplaatsing hiervan een lastig verhaal. Ook zijn zij niet aangesloten bij de dierenbescherming en ontvangen hierdoor geen subsidie. Door middel van deze actie van Stichting Dierenlot kan het dierenasiel weer dieren helpen.

“Zo een fijn asiel en ze zijn erg lief en zorgzaam en begaan met de dieren!”

vertelt Nel op de donatiepagina.

dierenasiel

 

 

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen