Gratis bridge clinic bij Bridgeclub Rijnbridge Heteren

Foto: Bridgeclub Rijnbridge Heteren

Heteren – Bridgeclub Rijnbridge Heteren organiseert met bridgedocent Saskia Hermans een gratis clinic om kennis te maken met het mooie kaartspel bridge.

Op vrijdag 27 januari van 19.30 uur tot ca 21.30 uur wordt uitgelegd wat bridge is. Het is niet zomaar een leuk en spannend kaartspel dat je speelt met 4 personen op een club of thuis. Er komt wat meer bij kijken.

Uitleg

Je gaat zelf aan de slag met kaarten en je speelt al direct een wedstrijdje met startersbridge wat je in 10 tot 20 minuten geleerd wordt. Je hoeft geen kaartervaring te hebben, maar zeker rikkers/klaverjassers zullen zich snel in dit leuke kaartspel herkennen.

De volgende vragen worden behandeld:

  • Wat is bridge?
  • Is bridge een denksport?
  • Waarom is bridgen zo leuk?
  • Is bridgen moeilijk?
  • Hoe speel je bridge?

Dus kom op vrijdag 27 januari 2023 naar zalencentrum de Bongerd in Heteren. Aanmelden bij Anita Idsinga via e-mail [email protected] of telefonisch 06 23 55 61 51.

Meer informatie

En als deze clinic je enthousiast heeft gemaakt, meld je dan aan voor de beginnerscursus die start op woensdagavond 8 februari 2023. Aanvang cursus 19.30 uur tot 22.00 uur. Kosten 12 lessen € 110,– inclusief een online cursusboek. Je leert dan de basis van bridgen en kan na deze cursus deelnemen aan de gezellige bridgeavonden bij de Bridgeclub Rijnbridge Heteren.

Voor iedereen die al kan bridgen: Kom ervaren hoe gezellig het is om in club verband te bridgen. Bridgeclub Rijnbridge Heteren bridgen iedere woensdag van 19.45 uur tot 23.00 uur in Zalencentrum de Bongerd Heteren. Je mag de eerste maand op proef gratis meespelen.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen