Rotary Wensboom is weer actief; doe een wens voor een ander mens

Foto: Rotary Wensboom Overbetuwe

Elst – Vanaf 19 december tot 8 januari kan er weer een ‘Wens voor een ander mens ‘ ingediend worden! De Rotaryclub Elst Overbetuwe wil weer inwoners helpen bij het vervullen van wensen van een ander.

Heb je een wens voor een ander mens en heb je hulp nodig om hem te realiseren? Rotary Wensboom helpt jou graag deze te vervullen. De Wensboom Commissie bekijkt welke wensen uitvoerbaar zijn qua inzet en budget.

Samen wensen vervullen

Het gaat met name om wensen waarvoor de Rotaryleden, samen met jou, de handen uit de mouwen gaan steken, een advies kunnen geven, een zetje in de goede richting kunnen geven of anderszins een bijdrage leveren. Dit mag een wens zijn voor de buurvrouw, een familielid, een goede bekende, de buurtbewoners. Kortom, voor wie je maar wilt! Het gaat om wensen waarbij jij vraagt dat anderen jou helpen deze wens te realiseren.

Vul een wenskaart in

Doe mee en vervul een wens voor een ander. Je kunt jouw wens  kwijt op Rotary Wensboom Overbetuwe. Of vul een wenskaart in bij een van de deelnemende supermarkten of winkeliers. Je kunt ook de QR-code bij de deelnemende winkels scannen. Van 11 december 2021 tot 2 januari 2022 kunnen nieuwe wensen worden ingeleverd. Na sluitingsdatum worden alle ingezonden wensen geïnventariseerd. Eind januari wordt een selectie gemaakt van de vervulbare wensen en kun je benaderd worden door een van de Rotaryleden voor een oriënterend gesprek. Bij de uitvoering van de wensen zijn ze natuurlijk afhankelijk van de dan geldende RIVM richtlijnen.

Lees hier de wens die in vervulling is gegaan: Rotary Wensboom overhandigt Duo-fiets aan Woongroep

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen