Louis: Een energieke en vrolijke hond op zoek naar een baasje

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

Louis, geboren op 13 december 2017, is een energieke en vrolijke hond met af en toe rustige momenten. Hij houdt van spelen met een flostouw en heeft graag iets om op te kauwen. Louis is een grote en sterke jongen die hard aan de lijn kan trekken.

Het dierentehuis Arnhem zoekt iemand met een stevige houding om voor hem te zorgen. Louis kan zijn commando’s goed volgen, maar luistert nog wel eens moeilijk naar zijn naam. Als hij opwinding voelt, kan hij snel blaffen. Het dierentehuis plaatst Louis niet bij kinderen vanwege zijn sterkte en lompheid. Of hij met andere huisdieren om kan gaan, is onbekend. Als het rustig opgebouwd wordt, kan hij waarschijnlijk best alleen zijn.

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat hond Louis Diernummer: 32016

Heb je interesse? Geef jij Louis een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op: dierentehuisarnhem.nl.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Dossier:
Cookieinstellingen