Jumbo Leverkaas mogelijke besmet met Listeria bacterie

Foto: NVWA

Supermarktketen Jumbo roept Jumbo Leverkaas terug. In de leverkaas kan de schadelijke Listeria bacterie zitten. De terugroepactie geldt voor de Jumbo Leverkaas verpakking 150 gram ca. 12 plakjes met EAN code 8718452611065 en houdbaarheidsdatum 11-2-2023.

In deze leverkaas kan de schadelijke Listeria bacterie zitten. Van het eten van producten met Listeria kan men erg ziek worden. Dat risico is groter voor mensen met een verminderde weerstand, zwangere vrouwen, jonge kinderen en ouderen.

Meer informatie

Heb je deze leverkaas gekocht, eet deze dan niet op. Breng het product terug naar een filiaal van Jumbo. Het aankoopbedrag krijg je terug. Voor meer informatie over deze terugroepactie van Jumbo Leverkaas kun je contact opnemen met de klantenservice van Jumbo op telefoonnummer 0800 – 0220 161.

Let op: kort geleden riep Jumbo ook de Jumbo Keulse Smeerleverworst terug vanwege een besmetting met Listeria.

leverkaas

Bron: Jumbo, 24 januari 2023

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Cookieinstellingen