Voorlezen in het Pools en Nederlands in de Huiskamer van Heteren

Voorlezen in de bibliotheek van Heteren
Voorlezen in de bibliotheek van Heteren
Foto: Overbetuwe Nieuws

Heteren – Aanstaande donderdag 23 februari starten ze met voorlezen in de nieuwe Huiskamer van Heteren. Elke 2e en 4e donderdag van de maand wordt er om 16.00 uur voorgelezen In het Pools en in het Nederlands.

Elke 1e en 3e woensdag van de maand wordt er in het Nederlands voorgelezen om 10.15 uur. Ze lezen voor aan kinderen van 2 jaar en ouder en na afloop gaan ze soms ook knutselen of een spel doen. Kom donderdag dus gezellig met de kinderen naar de Huiskamer om 16.00 uur voor een mooi verhaal of woensdag 1 maart om 10.15 uur en drink na afloop dan gezellig samen een kopje koffie of thee.  De voorleesstoel staat al klaar!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen