Dorpsbelangen Herveld-Andelst nodigt uit voor themabijeenkomst

Foto: moerschy via Pixabay

Herveld/Andelst – Dorpsbelangen Herveld-Andelst nodigt inwoners van deze dorpen uit voor een themabijeenkomst. Deze wordt gehouden op woensdag 22 maart van 19.30 tot 21.00 uur in de Hoendrik in Herveld.

Het thema van de avond is ‘Energiebesparing: goed maar (meestal) duur! Zijn er ook subsidies die ik kan krijgen voor verbetering van mijn woning?’

Energiezuinige woningen

We hebben er allemaal mee te maken; onze woningen moeten energiezuiniger. Dat kost een hoop geld maar er zijn verschillende subsidies die de financiële pijn kunnen verzachten. Wat voor subsidies zijn dat? Wat moet je doen om ze te ontvangen en hoe komen ze uiteindelijk om jouw bankrekening terecht?

Het Regionaal Energieloket Overbetuwe zal op deze avond voorlichting geven over verschillende subsidiemogelijkheden. Uiteraard is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Na afloop van de presentatie praten ze de aanwezigen bij over de activiteiten die Dorpsbelangen Herveld-Andelst ontplooit heeft en gaat ontwikkelen ten behoeve van de inwoners van Herveld en Andelst.

Wil jij bij deze avond aanwezig zijn? Meld je dan aan bij Rijk Doeze Jager, secretaris Dorpsbelangen via de mail [email protected].

Bron: Dorpskrant Herveld Andelst

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen