Potgrondactie van Vloedschuur Heteren

Potgrondactie Vloedschuurgemeente
Potgrondactie Vloedschuurgemeente
Foto: Susanne Jutzeler via Pixabay

Heteren/Homoet/Randwijk/Driel/Indoornik – Na twee corona jaren is het weer mogelijk om zakken potgrond en gedroogde koemestkorrels op 18 maart bij jou aan huis te laten bezorgen! Dit keer is er geen huis-aan-huis verkoop zoals je gewend was, maar dit jaar leveren ze uitsluitend op bestelling.

De prijzen voor potgrond zijn: 1 zak van 40 liter € 6.50 en 4 zakken voor € 22,-. De prijzen voor gedroogde koemestkorrels: 1 zak van 5 kilo € 11, en 2 zakken voor €20,-.

Bestellen en laten bezorgen

Je kunt via deze website van de Vloedschuurgemeente jouw bestelling doorgeven  Daar kun je bij het tabblad ‘ACTIES’ het bestelformulier en verdere informatie vinden. Tevens vind je hier alles over de betaalmogelijkheden. Vooraf te betalen is van groot belang en dat je dat vóór 11 maart doet. Lukt het bestellen niet via de website dan kan je ook bellen en wordt het netjes op die manier geregeld: telefoonnummers 06-12206532 of 026-3793204

Op zaterdag 18 maart bezorgen de vrijwilligers van de Vloedschuur jouw bestelling. Zij zullen niet bij jou aanbellen. Je hoeft er dus ook niet voor thuis te blijven. De bestelling wordt op een direct toegankelijke plaats bij jouw woning neergezet. Er wordt uitsluitend in de dorpen Heteren, Homoet, Randwijk, Driel en Indoornik bezorgd.

Opbrengsten naar goede doelen

De opbrengst van deze actie komt voor de helft ten goede aan Giro 555 “Geef voor de aardbeving in Turkije en Syrië”. De andere helft gaat naar diverse permanente eigen projecten van de Diaconie van de Vloedschuurgemeente voor mensen ver weg en dichtbij. En naar de instandhouding van de Vloedschuur

Deze potgrondactie mede is mogelijk gemaakt door Tuincentrum De Oude Tol in Wageningen. Zij leveren eersteklas producten van Pokon. Door gunstige inkoopcondities kan de Vloedschuur de prijzen zo laag mogelijk houden. De Vloedschuur rekent op een mooie opbrengst voor hun goede doelen. Bestellen is vanaf nu mogelijk.

Bron: Heteren Sociaal

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen