Teenage Party! bij De KiK

Foto: Theater De KiK

Elst – Vanwege het grote succes de vorige keer, organiseert Theater De KiK ook dit jaar weer een spetterende Teenage Party! Deze party is op vrijdag 31 maart van 20.00 tot 23.00 uur.

De foyer wordt omgebouwd tot disco met professioneel licht en geluid. Je kunt er chillen, dansen, selfies maken met je vriend(inn)en in de speciaal ingerichte fotohoek met accessoires en een ringlamp op statief. Er is natuurlijk lekkere muziek van hun eigen DJ en een prettige sfeer!

1 = 1 gratis

1 BETAALD KAARTJE + 1 GRATIS KAARTJE!* Hoe dan? Reserveer en betaal 1 kaartje via de website van Theater De KiK en stuur daarna een mail naar [email protected] met de naam van je vriend of vriendin, die komt dan op de gastenlijst* en mag gratis samen met jou naar binnen. Maar let op: bezoekers op de gastenlijst ontvangen geen gratis drankjes.

Deze Teenage party is voor jongeren van klas 1 tot en met 3 van het voortgezet onderwijs. Ze schenken geen alcoholische dranken. Zelf meegebracht voedsel/drank is niet toegestaan. Zero tolerance t.a.v. drank en drugsgebruik.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen