Inloopavond Molenhoekplein & DOP Valburg

Denk mee over het Dorpsontwikkelingsplan
Denk mee over het Dorpsontwikkelingsplan
Foto: Overbetuwe Nieuws

Valburg – Op dinsdag 6 juni om 19.30 uur wordt er meer bekend gemaakt over de herinrichting van het Molenhoekplein en kun je meepraten over een nieuwe versie van het Dorps Ontwikkel Plan, DOP voor Valburg.

In 2008 is door in het Dorpsontwikkelingsplan gesproken over de renovatie van het Molenhoekplein. Nadat dit project een hele poos stil heeft gelegen is er gelukkig nu weer beweging in gekomen. Vanuit de gemeente is er een nieuwe programmamanager toegewezen die het proces van ontwerp tot realisatie begeleidt. Basis blijft het ontwerp dat paar jaar geleden gemaakt is met belanghebbenden zoals omwonenden en verenigingen/organisaties die gebruik maken van het plein.

Begin 2023 is het nieuwe ontwerp getoond aan een aantal deelnemers van de werkgroep. Op 6 juni is er een inloopavond in ’t Knooppunt waar je het nieuwe ontwerp kunt komen bekijken. Dit ontwerp zal op 10 oktober in de raad komen. Ze hopen op een positieve uitkomst zodat na ruim 15 jaar de renovatie echt kan gaan starten!

Bron: Valburg Centraal

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen