‘Sterkste mens van Overbetuwe’ en Voorjaarsmarkt in Zetten

Foto: Roy Stephen via Pixabay

Zetten – Ben jij de sterkste mens van de Betuwe? Doe mee aan de krachtmeting tijdens de Voorjaarsmarkt op Hemelvaartsdag tussen 11.00 en 17.00 uur op en rond het Julianaplein.

Stichting Centrum Management Wizet, CMW en voorheen WIZET, organiseert op donderdag 18 mei een voorjaarsmarkt in het centrum van Zetten. het belooft een grote markt te worden met uitdagende en leuke activiteiten met als speerpunt ‘Sterkste mens van Overbetuwe’

Krachtmeting

‘Sterkste mens van Overbetuwe’ is een sportieve uitdaging voor iedereen die denk dat hij, of zij, de sterkste is. Denk hierbij aan een tractor die met menselijk kracht wordt verplaatst. Een landbouwgewicht met gestrekte arm vooruit te houden. Het optrekken door middel van een shovel. Een kruiwagenrace en tractorbanden omkantelen. Inschrijven vooraf is mogelijk maar je kunt ook spontaan meedoen op de dag zelf.

Inschrijven gaat via Living Healthy in Zetten. Voor kinderen zijn er diverse activiteiten zoals een draaimolen, bungeejumpen, blik werpen en nog veel meer. Op het Julianaplein is een geweldig horeca-locatie met diverse hapjes, drankjes en muziek. Komen jullie ook? Dit gezellige evenement mag je zeker niet missen!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen