Exclusieve Ladies Night Vrouwen met Lef Overbetuwe

Foto: Victoria Dupont via Pixabay

Elst – Vrouwen met Lef Overbetuwe organiseren een leuke Exclusieve Ladies Night. Heb jij zin in een ladies night met een leuke quiz met lekkere hapjes en drankjes? Wat weet jij van mode, vrouwenmerken en hunks? Hoe is jouw kennis over de jaren ’90?

Laat je verrassen tijdens de pubquiz van Vrouwen met Lef op maandag 22 mei 2023 bij Cozy Next door. Ook zullen ze tijdens deze bijeenkomst stilstaan bij het afscheid van de huidige voorzitter: Sabine Broekman. De hapjes en drankjes worden verzorgd door Inge van Balen. Inge is de uitbater van Cozy bed & breakfast en Cozy Next door ontbijt & lunch.

Programma

‍Programma bijeenkomst 22 mei 2023:

  • Inloop: 19:15 uur.
  • Start bijeenkomst: 19:30 uur.
  • Einde bijeenkomst: 22:00 uur.

De bijeenkomst is bij Cozy Nex door, Smidsstraat 7 Elst. Parkeren: in de Smidsstraat, in de Dorpstraat of bij de P van de Hogendorpstraat (om de hoek bij de Zoutkamer). Kosten: deze avond is gratis en bestemd voor (betalende) leden*

Mocht je je nog niet aangemeld hebben voor deze leuke avond, doe dat dan via onderstaande button. Vriendinnen zijn ook van harte welkom, neem ze mee! AANMELDEN BIJEENKOMST

Lidmaatschap:

Deze avond is speciaal bestemd voor (betalende) leden. Mocht je ter plaatse lid willen worden: dat kan! Vrouwen met Lef Overbetuwe heten je van harte welkom. De kosten van ons lidmaatschap zijn € 65,00. Ben je ook bij de bijeenkomst op internationale vrouwendag geweest? De € 20,- die je hebt betaald voor deze bijeenkomst brengen ze in mindering op je bijdrage. Lees meer over het lidmaatschap van Vrouwen met Lef op deze link.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen