Oecumenische Pinksterviering 2023 bij de Kom in Hemmen

Gezamenlijke pinksterviering bij de Kom in Hemmen
Gezamenlijke pinksterviering bij de Kom in Hemmen
Foto: Eric Kiers

Hemmen – Een bijzondere pinkstertraditie: een grote openluchtviering op zondag 28 mei bij de Kom in Hemmen. Vijf kerken werken samen in een oecumenische viering van Pinksteren. Er worden 300 belangstellenden verwacht.

De openluchtviering die dit jaar voor de 17e keer wordt georganiseerd start om 10.00 uur en eindigt om 11.00 uur. Kerkgangers met verschillende achtergronden zitten door elkaar en voelen zich met elkaar verbonden. Er is muzikale begeleiding door Christelijke muziekvereniging Amicitia uit Hien-Dodewaard en door de gelegenheidsband en koor. Na de viering is er gelegenheid om gezamenlijk koffie te drinken. Iedereen is van harte welkom. De kerken die deelnemen zijn: de Baptistengemeente Midden Betuwe, H Maria Magdalena Parochie, locatie Indoornik, Vluchtheuvelgemeente Zetten, Hervormde Gemeente Hemmen en PG de Rank.

In verband met de beperkte parkeergelegenheid word je verzoekt indien mogelijk om op de fiets te komen.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen