Klusdag NL Doet ; onderhoud pand van Theater De KiK

Foto: Theater De KiK

Elst – Mooie opfrisser voor Theater De KiK! Op zaterdag 20 mei gaat een groep vrijwilligers van Theater De KiK aan de slag met het budget van NL Doet. Het Oranje Fonds organiseert jaarlijks in maart, samen met duizenden sociaal maatschappelijke organisaties in het land, NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook Theater De KiK neemt jaarlijks deel aan deze actie en heeft budget gekregen om het pand op te frissen.

Helaas viel het weer in maart zo tegen dat de klus voor het theater uitgesteld moest worden. Zaterdag 20 mei wordt het pand aan de buitenkant opgefrist met een mooi laagje verf. Het logo van Theater De KiK en de buitengevel worden opnieuw geschilderd.

Mee doen?

Op zaterdag 20 mei tussen 9.00 en 16.00 uur vindt de actie plaats. Theater De KiK zoekt nog vrijwilligers voor deze leuke klus in de buitenlucht. Aanmelden kan door te mailen naar [email protected]

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen