Pinksterdienst voor Arabisch-, Farsi- én Nederlandssprekenden

Foto: Overbetuwe Nieuws

Zetten – De Hervormde Gemeente Zetten-Andelst organiseert  een dienst voor Arabisch-, Farsi- én Nederlandssprekenden op tweede pinksterdag. Het thema is: God is liefde.

De nadruk ligt op de ontmoeting met God, Die liefde is. Maar er is vanzelfsprekend ook alle gelegenheid tot ontmoeting met elkaar. Spreker uit Syrië is Rakaan. Getuigenis: Benjamin uit Iran. De muziek wordt verzorgd door Alla Alnoueimi uit Syrië. De dienst wordt in Arabisch, Farsi en in het Nederlands gehouden. Na afloop ontmoeting met koffie, thee en wat lekkers.

Iedereen is welkom

Ken je mensen die tot de doelgroep behoren? Nodig ze uit! Of nog mooier: ga samen! Maar ook zonder ‘introducés’ ben je natuurlijk van harte welkom. De sprekers komen uit Syrië en Iran. De dienst begint om op maandag 29 mei om 9.30 uur. De kerk, Kerkstraat 11 in Zetten, is om 9.00 uur open. Zie voor verdere info de flyer.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen