Zeeman Slippers Ibiza bevatten teveel lood en weekmakers

Foto: Zeeman

Winkelketen Zeeman roept de slippers ‘Ibiza’ terug. De terugroepactie is gestart omdat de slippers te veel lood en weekmakers bevatten.

De terugroepactie betreft de slippers ‘Ibiza’ met artikelnummer A27141 die zijn verkocht van midden maart 2023 tot en met 9 mei 2023. De slippers bevatten meer lood en weekmakers dan wettelijk is toegestaan. Lood en weekmakers zijn schadelijk voor de gezondheid. Als je deze slippers hebt, draag deze dan niet (meer) maar breng ze terug naar de winkel. Het aankoopbedrag krijg je terug.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze terugroepactie kun je contact opnemen met de klantenservice van Zeeman via [email protected] of via 088 – 007 0000 (dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur).

slippers

Bron: Zeeman, 23 mei 2023

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Cookieinstellingen