Pontjes vanaf vandaag weer dagelijks in de vaart

Foto: DM van Hellesem

Na een mooie start van het vaarseizoen waarbij de voetveren alleen in de weekenden in de vaart waren wordt er vanaf zaterdag 17 juni door alle fiets- en voetveren van Uit®waarde weer dagelijks gevaren.

De pontjes zijn te vinden over de Waal (Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard en Varik-Heerewaarden), over de Maas (Pontje Ham, Ravenstein-Niftrik en Batenburg-Demen), over de Neder-Rijn/Lek (Rhenen-Lienden, Renkum-Heteren en Liniepont) en over de Linge (Galgenwaard-Heukelum).

Vaarschema

Volgens het vaarschema wordt er dagelijks gevaren tot en met 10 september. Het seizoen wordt afgesloten met de laatste drie weekenden in september. Laatste vaardag 1 oktober 2023. Er wordt gevaren van 10.00 – 18.00 uur*). De Liniepont vaart tot 17.15 uur*). *)Op de vaarschemaborden en website staan de exacte laatste afvaarten vermeld.

Op alle voetveren van Uit®waarde is contactloos betalen de norm. Dit zorgt, vooral op de drukke dagen, voor een snellere doorstroom.

Informatie over het vaarschema en eventuele stremmingen zijn te vinden op uiterwaarde.nl of T 0344 22 88 00.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen