Dorpsvereniging Hemmen viert 40-jarig jubileum met feestelijkheden

Anton verwelkomt iedereen bij het dorpshuis
Anton verwelkomt iedereen bij het dorpshuis
Foto: Overbetuwe Nieuws

Hemmen – De Dorpsvereniging Hemmen bestaat in november 40 jaar. Dit vieren ze op zaterdag 26 augustus vanaf 15.30 uur in en rondom het Dorpshuis De Oude School in Hemmen.

De feestelijkheden worden om 16.00 uur geopend door burgemeester Patricia Hoytink-Roubos . Er is een springkussen voor de kleintjes. Het Shanty-koor en een DJ zorgen voor de muziek. Vanaf 18.00 uur verzorgt Anton, beheerder van De Oude School, een BBQ.

De kosten voor deze dag zijn € 15,-  per persoon inclusief kopje koffie of thee en wat lekkers bij ontvangst. De overige consumpties zijn voor eigen rekening. Leden en niet-leden zijn welkom dus zet 26 augustus alvast in jouw agenda!

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 11 augustus. Stuur een email naar [email protected] onder vermelding van jouw naam, telefoonnummer, het aantal personen en je bankrekeningnummer. Heb je een voedselallergie of ben je vegetariër, vergeet dit dan niet te vermelden bij de aanmelding. Je ontvangt vervolgens een betaalverzoek en na betaling ben je verzekerd van toegang tot de festiviteiten en de BBQ.

Parkeren in Hemmen is problematisch, dus kom zoveel mogelijk lopend op met de fiets..

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen