Vakantie Bijbel Week augustus 2023: Tel maar mee!

Tel maar mee!
Tel maar mee!
Foto: Overbetuwe NIeuws

Zetten – Ben jij aan het einde van de zomervakantie ook toe aan wat afwisseling en plezier? Kom dan van 23 tot en met 25 augustus naar de Vakantie Bijbel Week in de Wanmolen. God wil een relatie met mensen. De Bijbel laat zien hoe Hij dat doet.

Dit jaar is het thema: tel maar mee!  Tel alles bij elkaar op in de Bijbel wat er over God is geschreven, dan ontdek je steeds meer over wie Hij is.

Programma

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar, dan ben je in de laatste week van de zomervakantie, van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 augustus, van harte welkom. In de Wanmolen wordt er samen feest gevierd, geknutseld, gespeeld, gezongen, gedanst en naar een toneelstuk gekeken. Er is nog veel meer om op deze dagen te doen. De dag begint om 9.30 uur. Op woensdag en donderdag stopt het feest om 11.45 uur. Op vrijdag wordt nog samen gegeten en eindigt de dag om 12.30 uur.

De entree is gratis en iedereen is van harte welkom. Aanmelden vooraf is niet nodig. Je kunt je aanmelden tijdens de VBW in de Wanmolen.

Bron: INZET

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen