Demo Street-Art en Het Geheim van De Smid bij Den Tip

Jeroen Pronk tijdens de Paardenmarkt 2022
Jeroen Pronk tijdens de Paardenmarkt 2022
Foto: Overbetuwe Nieuws

Herveld – Jeroen Pronk maakt graffiti, street-art, muurschilderingen, kunst en illustraties onder de naam Pronkstukken. Op zaterdag 5 augustus zal Jeroen zijn stukken tentoonstellen en laten zien hoe hij werkt.

PronkJeroen is niet de enige kunstenaar die naar museumboerderij Den Tip komt. Ook zijn vader Cees en zus Lotte doen een duit in het zakje met Het Geheim van de Smid. Cees en Lotte Pronk zullen samen laten zien wat smeden eigenlijk inhoudt. Bovendien krijg je de kans om zelf te smeden! Kinderen vanaf 11 jaar en met de lengte van minstens 1.40 m mogen onder begeleiding ook zelf smeden.

Meer informatie

Museumboerderij Den Tip vind je aan de Merkenhorststraat 2, 6674 AH Herveld. Beide activiteiten vinden plaats van 10.30 tot 16.00 uur.

Het museum is open van zaterdag 1 april t/m zaterdag 30 september van 10.30 tot 16.00 uur; In de maanden juli en augustus ook alle woensdagen van 13.00 tot 16.00 uur. Stichting Museumboerderij den Tip wordt geheel gerund door vrijwilligers; er werken geen betaalde krachten. Alle inkomsten komen ten goede aan de instandhouding van de boerderij.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen